Måndag

Ännu en dag med solsken och faktiskt ganska varmt. Gick en skapligt lång promenad, bäst att njuta så länge det varar.

Har även suttit och ringt runt till olika företag och meddelat att deras anbud inte var det vi valde. Jobbigt tycker jag, är inte van att göra sådant. Känns som man gör dem besvikna men,men... Man kan inte göra alla nöjda.
Förra veckan lekte jag arbetsgivare och intervjuade tänkbara vicevärdar. Det var ju en ny upplevelse, jag brukar ju vara den som blir utfrågad. Men alla nya saker jag gör är utvecklande. Man lär sig något nytt varje dag, som man kommer ha nytta av på ett eller annat sätt.

Men, hur tråkigt får man skriva egentligen. Detta är så tråkigt, att klockorna stannar. Måste skärpa till mig och skriva så att ni åtminstonne inte somnar.
Jag är nog inte riktigt på humör för det här. Är tillbaks när inspirationen är lite bättre.

Ha en bra måndagskväll och var rädda om er


Ont så in i helv...

Gårdagen försvann i ett töcken av smärta, så vidrigt ont. Var hos tandläkaren på morgonen, hon rensade en rotkanal. Gott så, men när bedövningen släppte kom en smärta som inte går att beskriva. Smärtan blev bara värre under dagen och mitt återbesök var inte förrenns på onsdag. Panik, jag klarar inte det, var nästan på väg att dunka huvudet i väggen. Ont,ont,ont. Som tur var fick jag komma tillbaks på eftermiddagen. Rensade på nytt, vidrigt. Men nu står jag i alla fall ut, även om det är ömt och gör ont. Hatar att mina tänder är så jävla dåliga. Har knappt några egna kvar. Implantat, broar, you name it....  Så går det när man haft en ätstörning i 35år, tänderna tar stryk. För att inte tala om alla pengar som ligger i min käft, och ändå är det inte bra. Vill bara gråta åt eländet,fan,fan.

Men idag är det fredag. Om det nu är så himla bra, mina dagar sig lika vardag som helgdag. Är man utan jobb blir det lätt så. Men nu är jag ensam på dagarna, efter att nött med gubben i 7 månader. Blev lite jobbigt till slut, men ändå gick det hyffsat. Han gjorde en bypass operation i våras och konvalecenten blev ju förstås lång.Sjuka män vet vi ju hur dem är.....lite klena sådär. Men nu är han på gång igen och jobbar sedan 4 veckor. Skönt.

Undrar om jag ska ta fram snabelmonstret och dra en repa i lägenheten. Inte så sugen på det, men det måste göras. Speciellt om har 2 katter som hårar och sprider kattsand överallt.

Ha en bra fredag alla mina vänner och ni andra

Sängdags

Jahaja, det var tisdagen, 1:a september,känns helt overkligt. Har det varit sommar i år?.  Det var alldeles nyss juni, vart tog juli och augusti vägen?  Jag känner mig snuvad på några månader:(
Jaja, det är bara att bita ihop och göra det bästa av hösten. Men jag blir alltid så deppig och med en konstig känsla i kroppen. Jag brukar säga, att det känns som hemlängtan när man var liten. Ingen behaglig känsla som ni förstår, jobbigt, jobbigt.

Nog om det. Maten blev helt ok, familjen åt  utan att klaga. Vad det blev? Kycklingjox med bacon,lök,creme fraiche,zucchini och inte att förglömma vitlök. I min mun smakade det  i alla fall riktigt gott.

Dags för lite kvällsmackor och sedan sängen.

Sov Gott, ni som mot förmodan läst mina taffliga försök att blogga


Nybörjare

Hjälp, vad har jag gett mig in på? Visserligen gillar jag att prata, men det går ju så mycket fortare än att skriva. Risk för felstavning, inte bra. Jag som är språkpolis..
Ja, vi får väl se vad det blir av detta projekt. Jag kanske ger upp snabbt eller också blir jag fast, och blir sittande dagarna i ända. Vem vet? Tiden får utvisa.

Nej nu är det dags för spisen och skapande av något kulinariskt till familjen. Vad jag nu ska hitta på, hm.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0